Contacteer ons

Contact Persoon : Chan

Telefoonnummer : 008613396976533

Free call

Intelligente SS Deklaagmachine in Farmaceutische Industrie, 40 Kg/Tijd

Min. bestelaantal : 1 set Prijs : discuss personally
Verpakking Details : HOUTEN DOOS Levertijd : 25 dagen
Betalingscondities : Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram Levering vermogen : 25 dagen/maand
Plaats van herkomst : China Merknaam : LEADTOP
Certificering : CE certification Modelnummer : BG-40E

Gedetailleerde informatie

model: BG-40E Max. tabletvolume: 40 Kg/tijd
De trommeldiameter van de suikerdeklaag: 1200mm Dia van de voerinham: 480mm
De snelheid van de deklaagtrommel: 2-18 r.p.m De luchtstroom van de uitlaatventilator: 6457 m3/h
Hoog licht:

de machine van de tabletdeklaag

,

de machine van de pillendeklaag

Productomschrijving

 
BG-40E de Deklaagmachine van de Hoog rendement Intelligente Film
Van de de Machinestablet van de filmdeklaag de Deklaagmachine

Prestaties en Kenmerken:

  1. De deklaagboiler in het hoge drukspuitpistool wordt uitgerust, plaatste daar een schoonmakende spuitbus bij de de uitgang van de luchtuitlaat en hete luchtmond, die in automatische en volledige richting, zonder dode hoek kan worden geroteerd geschikter die schoon te maken. (Optie)
  2. Selecteer het ingevoerde spuitpistool. Het is geschikt te werken en gemakkelijk te beheersen en flexibel gecontroleerd technologisch vereiste. Het spuitpistool hoofdvereiste moet in de waaier van 0,29 Mpa aan 0,39 Mpa houden. De hoek en de sector kunnen regelbare, eenvormige dichtheid en deeltje in neveldruk en 0.4-0.5Mpa in atomiseringsdruk zijn die het dalende lekkage en stagnatiefenomeen van grootte, eenvormige atomisering en groot nevelgebied vermijden, praktisch om stroom, vrije lekkage en stagnatie, hoek en sector aan te passen.
  3. De machine van de filmdeklaag bevat het mechanische apparaat van ketel die weinig materiaal verpakken kan minstens de duidelijke pillen van 20~40kg in de machine van de 150 typedeklaag met een laag bedekken, door het inherente machines regelen, een klein onderstel van middelgrote laag in ketel maken en zal veroorzaken niet verspild van zich het kleden en zeer zal verbeteren het werkingsgebied van toestel.

 

Het Kabinet van de filtratie Hete Lucht

Ten eerste, zou de lucht binnen door de centrifugaalventilator wordt geïnhaleerd tot Niveau 100.000 na drie keer filtratie moeten worden gezuiverd, die primaire filtratie, middelgrote filtratie en hoge filtratie impliceren, dan aan de trommel van hoofdmachine door (stoom die of elektrothermisch) worden geblazen. Uitgerust met een trillingsdemper. Uitgerust met primair filtratieapparaat in de luchtinham.

 

Het Kabinet van de luchtuitlaat

Gebruikt voor uitputtende lucht uit trommel in de belangrijkste machine (met inbegrip van stofabsorptie die), de werkplaats houden onder negatieve druk. Uitgerust met een trillingsdemper. De uitlaatafzet is uitgerust met een terugvloeiing-bewijs apparaat. Sluit de uitlaatkotelet vóór einde de machine om de lucht in het uitlaatkabinet terugvloeiing te verhinderen. Het wordt uitgerust met stof abatemert & filtratie door trilling. zo zijn de trilling en het stof geïsoleerd, wordt het stof weg tegengehouden van vlieg en de stofvermindering is automatisch gescheiden, die gemakkelijk maakt.

 

Het ageren en Holdingstank (elektrisch-Verwarmt)

De thermische het bewegen trommel keurt elektrisch het verwarmen type goed. Het is uitgerust met pneumatische opruier die door samengeperste lucht, stabiele roterende snelheid en wordt gedreven stepless snelheids te regelen, kan het middel bewogen homogeen zijn. Het kan automatisch bij normale gemakkelijk-in werking stelt temperatuur aan 80°C worden gecontroleerd, veilig en betrouwbaar. Alle delen worden gemaakt van roestvrij staal, binnen en buiten is opgepoetste spiegel.

 

Fundamenteel het Werk Principe:

De tabletten in trommel maken ingewikkelde en constante spoorbeweging met het gemakkelijke en vlotte draai frequente ruilen in een schone en gesloten trommel van de machine van de filmdeklaag. De deklaag rond in de het mengen zich trommel wordt gemengd wordt bespoten op tabletten door het spuitpistool bij de actie van de Inhamv.n. van de peristaltische pomp die. Ondertussen onder de actie van luchtuitlaat en negatieve druk 100.000 is wordt geleverd de schone hete die lucht door het kabinet van de luchtuitlaat uitgeput van de ventilator bij het zeefnetwerk door tabletten. Zo worden deze deklaagmedia op de oppervlakte van tabletten droog vormt een laag van vaste, fijne en vlotte film. Het gehele proces is gebeëindigd onder de controle van PLC.

 

Machinebeeld:

Intelligente SS Deklaagmachine in Farmaceutische Industrie, 40 Kg/Tijd 0

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@chinaleadtop.com
chanchina1