Contacteer ons

Contact Persoon : Chan

Telefoonnummer : 008613396976533

Free call

De multifunctionele Miniatuurmachine van de Kruidextractie en Concentratiemachine

Min. bestelaantal : 1Set/Sets Prijs : Negotiable
Verpakking Details : houten verpakking Levertijd : een maand
Betalingscondities : Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram Levering vermogen : 20set/sets per een maand
Plaats van herkomst : China (vasteland) Merknaam : LTPM CHINA
Certificering : CE Modelnummer : LTN-Reeks

Gedetailleerde informatie

Vermogen van Vacuümpomp: 12KW Concentraatdichtheid (%): 1.2-1.35
Het volume van het halen: 6 De Capaciteit van de Grondstoffeninput (kg): 600-800
Capaciteit van Concentrerende Evaporator: 1500kg/hour De tijd van extractie (h): 8
Hoog licht:

Het Materiaal van de kruidextractie

,

De Machine van de olieextractie

Productomschrijving

De Extractiemachine van de hoog rendement Kruidenolie
 
 

Prestaties en kenmerk:

De traditionele Chinese geneeskunde hete backset huidige lage temperatuur trekt lage temperatuurconcentraat eenheids de uitvoerige backset stroom, en filtertekening, ongunstige huidige en hete backset huidige extractie afscheidt en vier soorten principes concentreert. de abstractie, concentreert twee processen gaat tegelijkertijd, beëindigt één traditionele geneeskunde trekt, concentreert de nieuwe ambacht van traditionele Chinese geneeskunde, neemt om te veranderen trekt pot houdt met atmosfeergebraden gerecht op hoge temperatuur de ambacht van het koken, vacuüm aan schouder te werk gaat lage temperatuur gebruikt trekt en het lage temperatuurconcentraat, maakt het werk temperatuur om pottencontrole in 60-80°C, de controle van de concentraattemperatuur in 50-70°C te trekken, waarborgt ruwe drugs efficiënte samenstelling het distillatieverlies. Trek en concentreer ondertussen geproduceerde stoom twee ingaan backset de huidige condensator hete condensatievloeistof wordt, die vallen terug naar en trekkend het voegen de potten, aan de ruwe drugs toe aangezien het nieuwe oplosmiddel, het nieuwe oplosmiddel de ruwe drugslaag van boven tot onder wordt overgegaan, hebben gespeeldd het afscheiden en dynamisch filtrerend rol, het oplosbare materiaal dat de ruwe drugs oplost bereikt trekt pottenbodem, ingaat het concentrerende apparaat opnieuw aan concentraat. Volgens praktische ervaring en studie vele jaren, nodigt de hete condensatievloeistof van backset stroom binnen 2.5-3 u uit trekkend vroeger oplosmiddel van pot al verandering eens, een hogere dichtheid aan kan houden trekt potten ruwe drugs in eenheidstijd.

De multifunctionele Miniatuurmachine van de Kruidextractie en Concentratiemachine 0

Specificaties

1.Saving oplosmiddel
2.Saving tijd
3.Low-energie consumptie
4.High automatisch
5.Quality van gedistilleerde geneeskunde zeer is beter

Gebruik:

De hitteterugvloeiing die Concentrator halen wordt hoofdzakelijk gebruikt voor extractie, concentratie, zalf die in dergelijke gebieden Chinese kruiden, dierlijk, en plant ontvangen, evenals voor alcoholterugwinning en vluchtige olieextractie.

 

Component

1) Het materiaal is compacte in overeenstemming geweest en geïntegreerd met extractie, vluchtige olieterugwinning, concentratie, zalf, en oplosbare terugwinning die ontvangen.

2) De synchrone Extractie en de concentratie verkorten de technische proces en productieperiode, die het verrichtingstarief van het materiaal verhogen.

 

Voordeel

1) Voeg het oplosmiddel voor eens en voor altijd, met de consumptie toe door meer dan 40% wordt verminderd die. Met hete gedwongen terugvloeiing, - de omloop en sox liet geïntegreerde extractie, houdt de opgeloste stof hoge gradiënt in het oplosmiddel, die het ontvangende tarief verhogen met 10 to15%.

 

2) Het verbinden van en het opnieuw gebruiken van de condensator maken het materiaal compact-in overeenstemming geweest en brengen elk deel in volledig spel. Zonder stijgende investering van het apparaat, zowel kunnen de terugvloeiing als de oplosbare terugwinning aan goed effect worden bereikt.

 

3) De nieuwe technologie en de nieuwe materialen worden gebruikt voor uitstekende prestaties van eenheid. De gebieden van de eenheid die met medische vloeistoffen en oplosmiddelen in instrumenten, materiaal en pijpen contacteren, worden gemaakt van superieur roestvrij staal.

 

Technische Gegevens

 

Nr.

Punt

Model

Materiaal

Nr.

Punt

Model

Materiaal

1

Het halen van Tank

TQ.Z-3M3

SUS304

11

Verwarmer

 

SUS304

2

Het verwarmen van Jasje

 

SUS304

12

Het verwarmen van Jasje

 

SUS304

3

Het Materiaal van het Polyaminocarboxylicschuim

 

SUS304

13

Evaporator

 

SUS304

4

Olie en waterseparator

 

SUS304

14

Controlerend Kabinet

Verticaal

PLC en touch screen

5

DE-bel Apparaat

 

SUS304

15

Kleppen en het bekijken glas

DN40~DN25

SUS304

6

Condensator

 

SUS304

16

Verbindingspijpen

DN40~DN25

SUS304

7

Middelgrote Tank

 

SUS304

17

Vacuümpomp

2BV5110

SUS304

8

Vacuümtransformator

 

SUS304

18

Vacuüm Bleekgele Tank

 

SUS304

9

Vacuümovergangstank

 

SUS304

19

Luchtcompressor

0.17M3/0.7Mpa

SUS304

 

 

 

Hennepzaadolie

De verschijning en de kenmerken zijn zeer dicht maar lichtjes groenachtig aan de lage jodiumwaarde van lijnzaadolie.

De benaderende vetzuursamenstelling is: 10.1% verzadigd zuur, het oliezuur van 16%, linoleic zuur van 46%, en linolenic zuur van 28%.

De zure waarde is 3 mg KOH/g, is de jodiumwaarde 149-167, en de relatieve dichtheid is 0.925-0.933 (15/15 ° C). Het vriespunt is ongeveer 16 °C.

De belangrijkste ingrediënten zijn glyceriden van linoleic zuur, linolenic zuur en oliezuur.

Gebruikt in de industrieën zoals verven en zepen.

 

Mechanisch Detail

De multifunctionele Miniatuurmachine van de Kruidextractie en Concentratiemachine 1De multifunctionele Miniatuurmachine van de Kruidextractie en Concentratiemachine 2

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@chinaleadtop.com
chanchina1