Contacteer ons

Contact Persoon : Chan

Telefoonnummer : 008613396976533

Free call

Opslag en Onderhoud van de Persvorm van de Poedertablet

January 9, 2020

china laatste nieuws over Opslag en Onderhoud van de Persvorm van de Poedertablet

Opslag en Onderhoud van de Persvorm van de Poedertablet

 

De betekenis van opslag en onderhoud van vormen: in het farmaceutische die productieproces, de vormen voor tablet dringend spel een essentiële rol in de kwaliteit van tabletten worden gebruikt. De lengte van effectlichaam is verschillend, wat direct het gewichtsverschil en de hardheid van tablet, beïnvloedt of de broosheid beïnvloedt; De de de slagrand of stempel van de stempelrand zijn niet vlak, het effect van éénzijdig door spleet, stok etc. wordt veroorzaakt die. Daarom in dagelijks beheer, moeten wij aandacht aan het dagelijkse onderhoud, onderhoud en opslag van de de persvorm van de poedertablet besteden om de kwaliteit van onze tabletten te verzekeren.

 

De volgende procedure zou moeten u in het dagelijkse onderhoud, onderhoud en opslag van de de persvorm van de poedertablet helpen.

 

1. De onlangs gekochte vormen zullen door de workshopwerktuigkundige worden goedgekeurd en worden goedgekeurd, en de groepsleider van het leverings dringende blad zal opnieuw na het overgaan van de goedkeuringsinspectie bevestigen.

 

2. Na het ontvangen, zou de buitenverpakking moeten worden verwijderd, en 95%-de ethylalcohol zou voor het schoonmaken en desinfectie moeten worden gebruikt na het verwijderen van de antiroestolie. Het product kan in de vormruimte voor toekomstig gebruik worden opgeslagen.

 

3. V3o3or gebruik, controle of de specificaties en de modellen van de gebruikte vormen met de vereiste specificaties en de modellen verenigbaar zijn. Alvorens de vormen worden geïnstalleerd, zou de schone doek moeten worden toegepast om de vormen af te vegen, en 75%-de ethylalcohol zou moeten worden gebruikt om de vormen af te vegen. Tijdens het installatieproces, te controleren gelieve of de stempels en de matrijzen verenigbaar zijn, en te betaal bijzondere aandacht aan handvat en zet zacht hen. Tegelijkertijd, zouden de oude en nieuwe vormen niet moeten worden gemengd, en de controle en de invloed op het gewichtsverschil moeten zouden worden geëvalueerd of worden getest wanneer gemengd.

 

4. De vormen zouden moeten naar de ruimte van het vormbeheer worden teruggestuurd en op tijd met 95%-ethylalcohol worden schoongemaakt. Tijdens het het schoonmaken proces, zou de aandacht aan controle moeten worden besteed of de vormen beschadigd zijn.

 

5. Als de schoongemaakte vorm niet lange tijd wordt gebruikt, zal een laag van antiroestolie worden toegepast. Wanneer opgeslagen, zal het in het gebied volgens het machinetype en het bladtype met duidelijke tekens worden geplaatst. Het opslagprocédé zou de kamertemperatuur moeten verzekeren en de vochtigheid, om vormroest te vermijden, als de ruimtevochtigheid te hoog is, u kan het ontvochtigingstoestel openen droog te houden, de vormruimte schoon houden en droog, zal de vormruimte om het even wat buiten vorm niet opslaan.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@chinaleadtop.com
chanchina1