Contacteer ons

Contact Persoon : Chan

Telefoonnummer : 008613396976533

Free call

Problemen en Oplossingen in het Proces van de Tabletdeklaag

December 31, 2019

china laatste nieuws over Problemen en Oplossingen in het Proces van de Tabletdeklaag

Problemen en Oplossingen in het Proces van de Tabletdeklaag

 

Het deklaagproces van met een suikerlaagje bedekte tabletten is complex, tijdrovend etc. en naar voren gebogen aan vele problemen, zoals barsten, naakte randen, hennepnoedels, flarden. De suikerdeklaag is geleidelijk aan vervangen door filmdeklaag, is het volgende slechts het probleem van de filmdeklaag.

 

(1) schuimen is toe te schrijven aan ongepaste het genezen voorwaarden, het drogen is de snelheid te snel, zouden wij de film moeten beheersen vormt voorwaarden en aangewezen het drogen snelheid.

 

(2) de fysico-chemische eigenschappen van gerimpelde huidtabletten en deklaagmaterialen beïnvloeden de adhesie. Het interval van het voeden tussen twee deklagen is te kort en de hoeveelheid nevel is teveel. De kenmerken van deklaagmaterialen be*heersen moeten zouden zijn, zou de intervaltijd moeten worden aangepast, zou de concentratie van deklaagoplossing geschikt moeten worden verminderd, en de hoeveelheid het bespuiten van vloeistof zou moeten worden verminderd.

 

(3) de het ongelijke kleurenpigment en materialen van de filmdeklaag worden niet volledig gemengd, of de hoeveelheid plastificeermiddelen, zijn het pigment en andere additieven in het deklaagvoorschrift ongepast, zal het oplosmiddel de oplosbare materialen aan de filmoppervlakte tijdens het drogen brengen. Het dunne materiaal van de filmdeklaag kan in een verdunde oplossing en meerdere keren worden bespoten, of het pigment worden voorbereid en het dunne materiaal van de filmdeklaag kan uniform en fijn in een colloïdemolen of een balmolen worden gemalen alvorens wordt toegevoegd. Pas de lucht aan en de temperatuur, vertraagt de het drogen snelheid.

 

(4) de filmsterkte is niet genoeg, is het deklaag materiële aandeel niet aangewezen, zijn de de deklaag en sterkte van de drugadhesie laag, is de deklaagdikte niet genoeg. Verander de deklaagformule en verhoog de dikte van laag.

 

Naast de bovengenoemde problemen, zijn de darm met een laag bedekte films ook gedesintegreerd in de maag. De redenen zijn de ongepaste keus of het aandeel darmdeklagen, de lage zelfklevende sterkte tussen deklagen en drugs, en de ontoereikende of ongelijke deklagen. De geschikte materialen zouden moeten worden geselecteerd om het aangewezen aandeel te controleren, de deklaaglaag en de deklaaguniformiteit verhogen, die verder na desintegratie zouden moeten worden met een laag bedekt. In de darmkanaal desintegreert niet en het „die plaatje“, omdat de intestinale deklaag materiële selectie ongepast is, de deklaag is te dik, verandert tijdens opslag, en maagzuurinfiltratie, toen het maagzuur in het hart van de tablet, het hart van de tablet is gezweld, tot darmsap, de intestinale deklaag oploste maar het hart van de tablet breidde slechts zich lichtjes uit maar niet volledig gedesintegreerd. De darm-met een laag bedekte materialen kunnen worden gebruikt om het aandeel aan te passen, de deklaaglaag te beheersen, aan uitgezochte aangewezen desintegranten zoals carboxymethyl zetmeel in plaats van zetmeel of een kleine hoeveelheid microcrystalline methode van de cellulosekorreling toe te voegen om het probleem op te lossen.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@chinaleadtop.com
chanchina1